Erhverv dig et trailerkørekort

Hos Din Trafikskole i Lyngby nær Virum og Holte kan vi hjælpe dig med erhverve et trailerkørekort. 

​Kørekort til trailer har løbende opstart, da det består af et ganske kort forløb. Når du skal have trailerkort skal du kun op til en praktisk prøve. Kontakt os for at planlægge netop dit lynforløb.

​Hvornår skal man have trailerkørekort?

Hvis dit påhængskøretøjs tilladte totalvægt er over 750 kg og dit vogntogs tilladte totalvægt er over 3500 kg, skal du have et trailerkort. 

​Du kan gå ind på Rådet for Sikker Trafik og indtaste dine data, så kan du se, om det er aktuelt for dig, samt se ydereligere regler til trailerkort.​

​Hvad må der køres med trailerkørekort? Når du får BE kørekort må du køre med en bil med tilladt totalvægt på op til 3500 kg samt et påhængskøretøj med tilladt totalvægt på op til 3500 kg. I alt max 7000 kg. Der er også mulighed for at tage kørekort til B+, her får man kun mulighed for at køre med et vogntog på op til 4250 kg tilladt totalvægt.

I vores køreskole er traileren så stor, at man direkte får BE kørekort.

Særlig aftale for trailerkort for hold

Hvis I selv samler et hold på mindst 4 personer, kommer vi gerne til jer og holder teorien hos jer. Teorien tager 3 timer og afvikles på en gang. Når du er til teori, aftales der tid til kørelektionerne.​

Trailerkørekort som weekendkursus

Ønsker du have tage dit trailerkørekort i løbet af i weekend, så tag kontakt til Din Trafikskole for at høre mere om hvilke muligheder der er for at tage trailerkørekort på en weekend.

Kontakt os for tilmelding til trailerkort

Vil du vide mere eller vil du tilmelde dig trailerkørekort, så kontakt os ved at ringe 70 60 56 52 eller send en mail til info@dintrafikskole.dk.

Lovpakken til trailerkørekort

​Lovpakken til trailerkørekort indeholder som følgende:

  • ​4 teorilektioner i teorilokale
  • ​6 kørelektioner på vej

​I alt 10 lektioner á 45 min.