Kørekort til bil erhverves under sikre forhold

Hvornår må man tage kørekort? Du må starte på undervisningen 3 måneder inden du fylder 18 år. Det er dog blevet muligt fra og med den 1. januar 2017 at starte på køreskole til bil, når du er 17 år. Læs mere om reglerne her.

Her på siden kan du se, hvornår vi starter nye hold til kørekort til bil. 

​For os er det er vigtigt, at eleven er sikker i trafikken. Bilerne til undervisning hos Din Trafikskole har alle de moderne sikkerhedsforanstaltninger som ABS, ESP, airbags og aktive nakkestøtter, der minimerer piskesmæld. De store vinduer minimer de blinde vinkler og giver større tryghed under kørslen i byen.

Forskellige typer af kørekort til bil

Der er flere regler om hvordan du skal gøre, når du har enten fået betinget eller ubetinget dom eller et kørselsforbud. Nedenstående se de følgende kørekort tilbydes:

Vil du tage kørekort til bil?

Når først du har besluttet dig for at tage bilkørekort, så tilbyde vi hos Din Trafikskole at du kan komme til en introaften. Vi holder introaften hver onsdag kl 17:00, hvor du får alle de informationer du skal bruge inden du skal i gang med at tage kørekort. 

Kontakt os på telefon 70 60 56 62 eller send en mail til info@dintrafikskole.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker at tilmelde dig.

Lovpakken til Bilkørekort

Lovpakken til kørekort til BIL indeholder som følgende:

  • ​29 teorilektioner i teorilokale
  • ​4 kørelektioner på lukket øvelsesplads (kravlegård)
  • ​16 lektioner i manøvrer på vej og motorvej
  • ​4 lektioner i manøvrer på køreteknisk anlæg (glatbane)

​I alt 53 lektioner á 45 min.

Du må starte på undervisningen 3 måneder inden du fylder 18 år.